+40 256 499 490

Curățenia de primăvară s-a încheiat!

Curățenia de primăvară s-a încheiat !

După trei săptămâni de activitate de colectare și rectificări campania ecologică de curățenie generală de primăvară 2017, organizată de Primăria municipiului Timișoara în parteneriat cu RETIM Ecologic Service SA, s-a finalizat.

În urma acestei activități s-au colectat în total 2.187,14 tone de deșeuri. În majoritate aceste deșeuri au rezultat din obiecte de uz casnic și gospodăresc, precum și din deșeuri vegetale. Din cantitatea totală colectată 160,72 tone au fost deșeuri recuperabile (plastic, metal, anvelope, DEEE, etc.).

Începând cu data de 10 aprilie 2017 orice depuneri de deșeuri pe domeniul public vor fi ilegale, iar cei care vor fi depistați ca fiind vinovați, conform legislației în vigoare, vor fi pasibili de amenzi aplicate de către organele abilitate în acest sens, respectiv Poliția locală și Garda de mediu.

În consecință, recomandăm cetățenilor care mai dețin astfel de deșeuri să nu le mai scoată pe domeniul public, ci să apeleze la serviciul containere pe care societatea noastră îl oferă contra cost pe tot parcursul anului. Vă reamintim că RETIM Ecologic Service pune la dispoziție containere de 1,7 mc, 7 mc și 22 mc. Modalitatea prin care puteți beneficia de acest serviciu se regăsește în detaliu pe site-ul www.retim.ro, la pagina servicii.

INAPOI LA STIRI