+40 374 885 692
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

Deszăpezire

RETIM Ecologic Service SA prestează și servicii specifice de iarnă, respectiv activități de curățare și transport a zăpezii de pe căile publice și menținerea acestora în funcțiune pe timp de îngheț și polei. Societatea are încheiat contract de prestări servicii cu Adminiatrația Națională de Meteorologie pentru furnizarea prognozei meteo pentru trei zile. Funcție de prognoză se acționează preventiv pentru preîntâmpinarea depunerii unui strat consistent de zăpadă și pentru combaterea formării poleiului.

În vederea desfășurării acestei activități, prin aprovizionare din timp, sunt asigurate stocurile de materiale antiderapante necesare susținerii activității de deszăpezire pe timp de o lună, în condițiile unor căderi medii de zăpadă. RETIM Ecologic Service SA investește anual în achiziționarea mijloacelor mecanizate de intervenție pe timp de iarnă, având în dotare la această oră și utilaje capabile să intervină eficient și pe străzi înguste.

Activitatea de deszăpezire se face în funcție de importanța străzilor, prioritate absolută având traseele mijloacelor de transport în comun. Îndepărtarea manuală a zăpezii se face cu preponderență în zonele trecerilor de pietoni, a stațiilor mijloacelor de transport în comun, în zonele instituțiilor publice și a unităților de alimentație publică. În zona centrală nu se utilizează ca material antiderapant clorura de sodiu.

De asemenea, pentru evitarea disconfortului creat de excesul de praf din perioada de primăvară, nu se utilizează nisipul pentru activități de deszăpezire. Zăpada îndepărtată se transportă și se depozitează în locațiile stabilite de autoritatea publică locală.

 

Deszăpezire
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

INAPOI LA SERVICII