+40 374 885 692
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

Salubrizare stradală

Facem salubrizarea stradală atât mecanic, cât și manual. Salubrizarea mecanizată se realizează cu automăturători de mare capacitate, precum și cu autospeciale destinate salubrizării piețelor și spațiilor mai înguste. Măturatul mecanic se efectuează pe toată durata anului, până la căderea zăpezii.

Salubrizarea manuală și întreținerea străzilor se efectuează zilnic, de asemenea pe trasee bine stabilite, și include și golirea coșurilor stradale. Măturatul manual se efectuează începând cu 1 aprilie până la 1 octombrie. Salubrizarea stradală include, în afara măturatului, spălatul mecanic și manual și stropitul străzilor.

Spălatul mecanic se efectuează în perioada 1 aprilie – 30 mai, respectiv atunci când temperaturile exterioare diurne depășesc constant 5 C. Spălatul manual, precum și stropitul străzilor se efectuează în perioada 1 mai – 1 octombrie. Prin aceste operațiuni se urmărește, în același timp, reducerea suspensiilor de praf (PM10) din aer, precum și, mai ales în perioada foarte caldă, îmbunătățirea confortului termic al cetățenilor.

Salubrizare stradală
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

INAPOI LA SERVICII