+40 374 885 692

Colectare voluminoase Timiş periurban

RETIM Ecologic Service SA va derula, în perioada 24 noiembrie 2018 – 18 februarie 2019, o primă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase din Zona 1 – Timiș, zonă care cuprinde comunele Becicherecu Mic, Biled, Bucovăț, Cărpiniș, Cenei, Checea, Dudeștii Noi, Dumbrăvița, Fibiș, Foeni, Ghiroda, Giroc, Giulvăz, Iecea Mare, Mașloc, Moșnița Nouă, Orțișoara, Otelec, Parța, Peciu Nou, Pișchia, Remetea Mare, Săcălaz, Sânandrei, Sânmihaiu Român, Satchinez, Șag, Șandra, Uivar și Variaș.
Cetățenii din aceste localități vor putea depune deșeurile voluminoase prin aport voluntar, în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare menționate și conform programului anunțat.
Deșeurile voluminoase sunt: piese de mobilier, saltele, covoare, obiecte mari de folosință îndelungată, altele decât deșeurile electrice și electrocasnice, etc. Deșeurile nu trebuie amestecate cu alte categorii de deșeuri (reziduale, reciclabile, de construcții, etc.).
Nu se colectează deșeurile electronice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, computere, etc.)!
Deșeurile voluminoase se păstrează de către producătorul de deșeuri până în momentul colectării și nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare.
Punctele de colectare din fiecare localitate, precum și intervalul orar, sunt menționate în fișierul Voluminoase_Zona1_Periurban.pdf

INAPOI LA STIRI