+40 374 885 692
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

Colectarea separată a ambalajelor din sticlă

RETIM Ecologic Service a amplasat în Timişoara recipiente verzi sub formă de clopot, special destinate colectării sticlelor şi borcanelor, albe sau colorate (NU STICLĂ SPARTĂ DE LA GEAMURI). Aceste containere au fost amplasate în locuri cu trafic ridicat din cartierele oraşului, în apropierea supermarket-urilor sau în staţiile importante ale mijloacelor de transport în comun. Ele sunt destinate colectării exclusive a ambalajelor din sticlă.
În aceste „clopote” verzi nu sunt colectate PET-uri, „sticle de plastic” aşa cum sunt acestea cunoscute în vorbirea curentă, hârtie sau orice alte deşeuri. Containerele de colectare a ambalajelor din sticlă nu trebuie să fie confundate cu vechile containere de gunoi. Cetăţenii sunt rugaţi să cureţe orice urme de resturi alimentare din sticle şi borcane înainte de a le depune în containere.
Containerele sunt monitorizate zilnic şi sunt golite la faţa locului atunci când s-au umplut, conţinutul lor urmând a fi ridicat imediat de utilajele RETIM Ecologic Service.

Cu sprijinul Econub.com, cărora le mulțumim, găsiți mai jos o hartă dinamică cu lista locaţiilor unde sunt amplasate clopote verzi în Timișoara:

 

Colectarea separată a ambalajelor din sticlă
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

INAPOI LA SERVICII