+40 374 885 692
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

Colectarea deșeurilor rezultate din construcții și demolări
Aceste deșeuri sunt rezultate din lucrări de construcții și demolări, reparații și amenajări ale clădirilor, fie că sunt locuințe, fie spații cu altă destinație.

RETIM oferă tuturor clienților din zona de operare (Timișoara, zona periurbană, Lugoj, Buziaș, Recaș și localitățile din mediul rural) servicii de închiriere containere speciale pentru colectarea deşeurilor din construcţii şi demolări de 1,7 mc (doar pentru municipiul Timișoara), de 3mc (doar pentru municipiul Timișoara), de 7 mc și de 22 mc.

Tariful pentru colectarea și transportul deseurilor inerte (pământ, lemn, amestecuri de beton, cărămizi, țigle, materiale ceramice ) pentru :
Persoane juridice este de 220 lei/ mc + TVA;
Persoane fizice este de 170 lei/ mc + TVA;
la care se adaugă
Chirie container 1,7mc = 8 lei/ zi + TVA; disponibil doar pentru municipiul Timișoara, maximum 3 zile lucrătoare de la data amplasării.
Chirie container 3mc = 10 lei/ zi + TVA; doar pentru municipiul Timișoara, maximum 3 zile lucratoare de la data amplasarii.
Chirie container 7mc = 14 lei/ zi + TVA; maximum 5 zile lucrătoare de la data amplasării
Chirie container 22mc = 30 lei/ zi + TVA; maximum 10 zile lucrătoare de la data amplasării

Aceste deșeuri se colectează contra cost, pe bază de contract / comandă scrisă prin următoarele modalități:

  1. Online – la adresa de email : radu.ungur@retim.ro sau gabriela.hanes@retim.ro
  2. La Biroul Relații Clienți RETIM se completează un Contract / Formular de comandă care cuprinde datele personale (BI/CI, CNP, adresă, telefon, număr înregistrare ORC, Cod Fiscal, cont bancă, ștampilă), capacitatea containerului şi locaţia unde clientul doreşte amplasarea lui, precum şi perioada pentru care are nevoie de container, si sa plătească contravaloarea serviciului in AVANS, urmand ca RETIM sa programeze amplasarea containerului

Societatea procedează la neutralizarea, sortarea și recuperarea acestor tipuri de deșeuri, pe categorii, refolosindu-le la diverse alte activități.

Persoanele fizice pot preda deșeuri rezultate din construcții si demolări la punctele de colectare RETIM. Această predare se realizează pe baza cărții de identitate, cu titlu gratuit și  prin aport voluntar . Adresele și orarele punctelor de colectare RETIM sunt următoarele:

Calea Torontalului, nr. 94 ( L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00 )
Calea Moșniței, nr. 2-4 ( L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00 )
Str. A Imbroane, nr. 70 ( L-V: 9:00-19:00, S: 8:00-16:00 )
Calea Chișodei, Str. Mile Cărpenișan, nr 3 ( L-V: 9:00-17:00, S: 8:00-16:00 )

Condiții de predare a deșeurilor din construcții și demolări la centrele RETIM:

  • deșeurile din construcții și demolări trebuie depozitate în saci rezistenți la acțiuni mecanice – saci de rafie.
  • sunt excluse deșeuri precum polistiren, poliuretan, vată minerală şi bazaltică. Sacii care vor conține deșeurilor menționate anterior nu vor fi primiți de centre.
  • cantitatea maximă acceptată cu titlu gratuit este de 1 mc/persoană/lună.
Sunt interzise atât depunerile acestor tipuri de deșeuri în pubelele sau în containerele destinate colectării deșeurilor municipale, cât și depunerile necontrolate pe domeniul public.
Colectarea deșeurilor rezultate din construcții și demolări
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

INAPOI LA SERVICII