+40 374 885 692
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

Colectarea deșeurilor rezultate din construcții și demolări
Aceste deșeuri sunt rezultate din lucrări de construcții și demolări, reparații și amenajări ale clădirilor, fie că sunt locuințe, fie spații cu altă destinație.

Aceste deșeuri se colectează contra cost, pe bază de contract / comandă scrisă, la Biroul contractare – relații cu clienții, str. Gh. Lazăr nr. 24, parter (clădirea Fructus Plaza). Funcție de cantitățile rezultate, containerele care pot fi solicitate au capacități de 1,7 mc, 7 mc sau 22 mc. Societatea procedează la neutralizarea, sortarea și recuperarea acestor tipuri de deșeuri, pe categorii, refolosindu-le la diverse alte activități.

Deșeurile din construcții pot fi preluate de la producătorii de deșeuri, care le depun prin aport voluntar, contra cost, după prezentarea voucher-ului eliberat ca urmare a efectuării plății de către Biroul contractare – relații cu clienții. Cantitatea minimă de plată este de 1 mc. Programul punctului de colectare din Calea Moșniței nr. 2-4 este: Luni – Vineri 09.00 – 19.00, Sâmbătă 08:00 – 16:00; Duminică: Închis.
Sunt interzise atât depunerile acestor tipuri de deșeuri în pubelele sau în containerele destinate colectării deșeurilor municipale, cât și depunerile necontrolate pe domeniul public.
Colectarea deșeurilor rezultate din construcții și demolări
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

INAPOI LA SERVICII