+40 374 885 692
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

Închiriere containere

RETIM oferă tuturor clienților din zona de operare (Timișoara, zona periurbană, Lugoj, Buziaș, Recaș și localitățile din mediul rural) servicii de închiriere containere speciale pentru colectarea deşeurilor din construcţii şi demolări de 1,7 mc (doar pentru municipiul Timișoara), de 3mc (doar pentru municipiul Timișoara), de 7 mc și de 22 mc.

Tariful pentru colectarea și transportul deseurilor inerte (pământ, lemn, amestecuri de beton, cărămizi, țigle, materiale ceramice ) pentru :
Persoane juridice este de 220 lei/ mc + TVA;
Persoane fizice este de 170 lei/ mc + TVA;
la care se adaugă
Chirie container 1,7mc = 8 lei/ zi + TVA; disponibil doar pentru municipiul Timișoara, maximum 3 zile lucrătoare de la data amplasării.
Chirie container 3mc = 10 lei/ zi + TVA; doar pentru municipiul Timișoara, maximum 3 zile lucratoare de la data amplasarii.
Chirie container 7mc = 14 lei/ zi + TVA; maximum 5 zile lucrătoare de la data amplasării
Chirie container 22mc = 30 lei/ zi + TVA; maximum 10 zile lucrătoare de la data amplasării

1. Beneficiază persoanele fizice şi persoanele juridice, inclusiv cei care nu dețin contract de salubrizare, dar achită în avans contravaloarea prestației;
2. Se verifică situaţia financiară/creanțe la Biroul Contractare – relații cu clienții;
3. Se completează un Contract / Formular de comandă online la adresele de email radu.ungur@retim.ro sau gabriela.hanes@retim.ro sau fizic la Biroul Relații Clienți de la sediul RETIM din Timișoara, Str. Gheorghe Lazăr, nr. 24 care cuprinde datele personale (BI/CI, adresă, telefon, număr înregistrare ORC, Cod Fiscal, cont bancă, ștampilă), capacitatea containerului şi locaţia unde clientul doreşte amplasarea lui, precum şi perioada pentru care are nevoie de container. Contravaloarea serviciului se achită în AVANS, urmând ca RETIM să programeze amplasarea containerului.

În cazul existenței unui contract de prestări servicii încheiat cu plata la termen pentru transportul și colectarea deșeurilor din construcții/demolări, valoarea prestației este facturată separat în baza bonurilor de transport confirmate de beneficiar pentru cursele efectuate la sfârșitul fiecărei luni calendaristice.

Închiriere containere
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

INAPOI LA SERVICII