+40 374 885 692
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

Salubrizare menajeră
Facem colectarea deșeurilor menajere zilnic, pe trasee prestabilite, de la toți clienții, persoane fizice sau juridice. Traseele sunt stabilite în funcție de numărul persoanelor deservite, precum și de cantitățile de deșeuri pe care le produc. Deținem în acest sens mijloacele de colectare adaptate tuturor situațiilor, chiar și atunci când trebuie să ajungem în spații mai înguste.
Asigurăm recipiente de colectare în comodat pentru persoanele fizice și asociațiile de proprietari/locatari. Pentru persoanele juridice asigurăm recipiente de colectare în chirie.
Înlocuim gratuit componentele deteriorate ale recipientelor, chiar și recipientele de la persoanele fizice și asociațiile de proprietari/locatari.

În cazul persoanelor juridice, care dețin recipiente închiriate de la noi, înlocuirea se face tot gratuit; dacă recipientele deteriorate sunt proprietatea persoanelor juridice, ele se înlocuiesc, dar pentru utilizarea celor primite de la noi se va achita chiria corespunzătoare volumului respectiv.
Autospecialele care colectează deșeurile menajere nu au în atribuțiuni colectarea deșeurilor reciclabile, nici a deșeurilor “verzi” rezultate din curățarea spațiilor limitrofe imobilelor / grădini, nici a deșeurilor din lucrări de construcții sau a deșeurilor electronice și electrocasnice. Pentru fiecare scop există utilaje special destinate.

Salubrizare menajeră
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

INAPOI LA SERVICII