+40 374 885 692
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

Colectarea deșeurilor periculoase

Conform prevederilor contractuale și a Regulamentului de salubrizare în vigoare, RETIM Ecologic Service SA a introdus un nou sistem de colectare separată a deșeurilor pe categorii distincte.
Printre deșeurile care se colectează și se gestionează separat o categorie foarte importantă este cea a deșeurilor periculoase, precum sunt ambalajele de la produse de igienizare (detergenți, săpunuri lichide, etc.), bateriile și acumulatori uzați, ambalaje de la lacuri și vopsele, spray-uri, polistiren și altele asemenea.
Conform noului sistem de colectare aceste tipuri de deșeuri se vor depune prin aportul voluntar al cetățenilor la punctele de colectare. Aceste puncta de colectare vor fi instalate în fiecare localitate o dată la trei luni și vor fi deservite de către un reprezentant al RETIM.
Deșeurile periculoase nu vor fi ridicate de către societatea de salubritate din fața gospodăriilor sau din pubelele caselor individuale respectiv ale asociațiilor de proprietari. Populația va trebui să păstreze aceste deșeuri până la momentul colectării dedicate lor și să le aducă la containerul special amplasat.
Campaniile de colectare a deșeurilor periculoase sunt anunțate prin intermediul comunicărilor la primăriile locale, prin mass-media locală, în social-media, precum și pe www.retim.ro/stiri

Colectarea deșeurilor periculoase
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

INAPOI LA SERVICII