+40 374 885 692
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

Colectarea deșeurilor voluminoase
Ce sunt deșeurile voluminoase? Sunt deșeuri solide de mari dimensiuni (mobilier, obiecte de uz-casnic și sanitar, saltele, etc.), care nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare a deșeurilor municipale, neasimilabile deșeurilor menajere.
Aceste tipuri de deșeuri vor fi preluate exclusiv în cadrul campaniilor trimestriale de colectare, care sunt anunțate explicit în mass-media, pe pagina oficială de Facebook și pe www.retim.ro la secțiunea Știri.
Colectarea acestor deșeuri se va face prin aportul voluntar al clienților în locațiile specificate în programul fiecărei campanii trimestriale.
Depozitarea deșeurilor voluminoase pe domeniul public este ilegală și se sancționează conform legislației în vigoare de către organele abilitate.
Preluare deșeuri voluminoase de la domiciliu
Persoanele fizice sau juridice care doresc să facă comanda pentru preluarea deşeurilor voluminoase de la o anumită adresă, trebuie să procedeze după cum urmează:
– realizarea unei comenzi online la adresa de email radu.ungur@retim.ro;
– plata contravalorii serviciului în AVANS, urmând ca RETIM să programeze preluarea deșeurilor voluminoase de la adresa menționată.
Tariful/ Item include serviciile de manipulare, ridicare, transport, neutralizare (inclusiv de la etaj, de la apartement) – valabil doar pentru municipiul Timișoara și zona periurbană.
Pentru a vă putea comunica o ofertă personalizată, va rugăm să precizați exact în comandă ce obiecte vor fi colectate.
Colectarea deșeurilor voluminoase
RETIM

Servicii

În această secţiune vei găsi informaţii despre serviciile noastre.

INAPOI LA SERVICII