+40 374 885 692

ADID Timiş şi RETIM anunţă modificarea tarifelor de colectare a deşeurilor în Zona 0 a judeţului Timiş

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri (ADID) Timiș împreună cu RETIM Ecologic Service S.A. informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 0 a județului Timiș,  că urmează să se modifice tarifele de colectare a deșeurilor municipale.

Modificarea tarifelor este determinată de creşterea costurilor de tratare a deşeurilor în cadrul DDN Ghizela (creşterea costurilor de mediu) , de creşterea cuantumului salariului minim pe economie, precum şi  de actualizarea cu indicele preţurilor de consum.

Propunerea de modificare a tarifelor unice  pe categorii de utilizatori şi a tarifelor diferenţiate pentru colectarea şi transportul deşeurilor municipale şi a deşeurilor similare a fost avizată favorabil de către Consiliul Director al ADID Timiș în data de de 03.06.2020, noile tarife urmând a fi adoptate de către autoritățile deliberative a unităților administrativ-teritoriale din Zona 0 de colectare a județului Timiș, precum și de AGA ADID, în vederea aplicării acestora.

Localităţile care aparţin Zonei 0 a judeţului Timiş sunt următoarele :   Balinţ, Bara, Belinţ, Bogda, Boldur, Brestovăţ, Buziaş, Chevereşu Mare, Coşteiu, Criciova, Darova, Găvojdia, Ghizela, Lugoj, Nădrag, Niţchidorf, Racoviţa, Recaş,  Sacoşu Turcesc, Secaş, Ştiuca, Topolovăţu Mare, Victor Vlad Delamarina.

Tarifele aplicabile vor fi:

INAPOI LA STIRI