+40 374 885 692

Colectare periculoase Zona 0 Timiș

RETIM Ecologic Service SA va derula, în perioada 01 noiembrie – 14 decembrie 2018, o nouă campanie de colectare a deșeurilor periculoase din Zona 0 – Timiș, zonă care cuprinde municipiul Lugoj, orașele Buziaș și Recaș, precum și comunele Balinț, Belinț, Bara, Bogda, Brestovăț, Boldur, Chevereșu Mare, Coșteiu, Criciova, Darova, Găvojdia, Ghizela, Nădrag, Nițchidorf, Racovița, Sacoșu Turcesc, Secaș, Știuca, Topolovățu Mare și Victor Vlad Delamarina.
Cetățenii din aceste localități vor putea depune deșeurile periculoase prin aport voluntar, în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare menționate.
Deșeurile periculoase sunt: ambalaje de la produși de igienizare, baterii și acumulatori portabili, ambalaje de la vopseluri pe bază de ulei, ambalaje de spray-uri, ambalaje de la produse utilizate în amenajări interioare, etc. Deșeurile nu trebuie amestecate cu alte categorii de deșeuri (reziduale, reciclabile, de construcții, etc.).
Nu se colectează deșeurile electrice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, computere, etc.)!
Deșeurile periculoase se păstrează de către producătorul de deșeuri până în momentul colectării și nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare.
Punctele de colectare din fiecare localitate, precum și intervalul orar, sunt menționate în fişierul Campania periculoase Zona 0

INAPOI LA STIRI