+40 374 885 692

Colectare voluminoase Zona 0 Timiş

RETIM Ecologic Service SA va derula, în perioada 24 octombrie – 21 decembrie 2018, o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase din Zona 0 – Timiș, zonă care cuprinde municipiul Lugoj, orașele Buziaș și Recaș, precum și comunele Balinț, Belinț, Bara, Bogda, Brestovăț, Boldur, Chevereșu Mare, Coșteiu, Criciova, Darova, Găvojdia, Ghizela, Nădrag, Nițchidorf, Racovița, Sacoșu Turcesc, Secaș, Știuca, Topolovățu Mare și Victor Vlad Delamarina.
Cetățenii din aceste localități vor putea depune deșeurile voluminoase prin aport voluntar, în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare menționate.
Deșeurile voluminoase sunt: piese de mobilier, saltele, covoare, obiecte mari de folosință îndelundată altele decât deșeurile electrice și electrocasnice, etc. Deșeurile nu trebuie amestecate cu alte categorii de deșeuri (reziduale, reciclabile, de construcții, etc.).
Nu se colectează deșeurile electrice și electrocasnice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, computere, etc.)!
Deșeurile voluminoase se păstrează de către producătorul de deșeuri până în momentul colectării și nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare.
Punctele de colectare din fiecare localitate, precum și intervalul orar, sunt menționate în fişierul Colectare deseuri voluminoase Zona 0 Timis.

INAPOI LA STIRI