+40 374 885 692

COLECTARE VOLUMINOASE ZONA 1

RETIM Ecologic Service SA și ADID Timiș vor derula, în perioada 30 martie – 29 iunie 2019, o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase în zona 1 Timiș.
Cetățenii din această zonă vor putea depune deșeurile voluminoase prin aport voluntar în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare menționate în fișierul Program_Zona1_Rural.pdf.

Deșeurile voluminoase sunt mobilier, covoare, obiecte mari de folosință îndelungată altele decât deșeurile din echipamente electrice și electronice precum : calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși, geamuri, tocuri de geamuri și sticlă de geam, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, oale, ceasuri, perdele, draperii, dulapuri de baie, suporturi prosoape, lustre, tablouri, obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș, suporturi, baterii, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă, carpete, preșuri, etc.

Nu se colectează: deșeuri municipale, biodegradabile, vegetale, deșeuri periculoase, industriale (inclusiv cele rezultate din producție), construcții si demolări, echipamente electrice si electronice și ambalaje.

Deșeurile voluminoase se păstrează de către producătorul de deșeuri până în momentul colectării și nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare.
Punctele de colectare din fiecare localitate, precum și intervalul orar, sunt menționate în fișierul Program_Zona1_Rural.pdf.

INAPOI LA STIRI