+40 374 885 692

Măsuri luate de către RETIM pentru prevenirea răspândirii COVID-19

Societatea RETIM Ecologic Service SA a luat mai multe măsuri pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19. Măsurile vor fi reevaluate săptămânal, iar orice modificări vor fi anunţate în mass-media şi pe website-ul companiei,  în secţiunea „Ştiri”.

Activitatea de colectare deşeuri

Programele de colectare zilnică a deşeurilor rămân pentru moment neschimbate, recipientele fiind ridicate conform orarelor obişnuite.

Distribuirea şi înlocuirea de recipiente

Distribuirea curentă şi înlocuirea de recipiente (pubelă, sac, container) către clienţii noi sau existenţi este sistată în această perioadă. În cazul unor situaţii de urgenţă, RETIM menţine deschise două centre, de unde pot fi ridicate recipiente, la următoarele adrese, :

  • Timişoara – Calea Torontalului, nr 94
  • Arad – Calea 6 Vânători, nr 51

Birouri de relaţii cu publicul şi casierii

Orarul de funcţionare al birourilor de relaţii cu publicul/casierii rămâne neschimbat. Pentru a evita producerea de aglomerări care cresc riscul de contaminare  accesul în casierii este limitat. Se permite accesul, pe rând, câte unui singur client la fiecare operator.

RETIM a luat mai multe măsuri de protecţie pentru aceste spaţii:

  • Casieriile sunt dotate cu dispensere cu dezinfectant.
  • Dellimitarea spaţiilor dintre client şi operator astfel încât să se  asigure o minimă distanţă de siguranţă.
  • Curăţarea şi dezinfectarea periodică a spaţiilor de lucru.

RETIM oferă clienţilor săi soluţii online:

De asemenea, operatorii serviciului nostru de Call-center vă stau la dispoziţie la numărul +40374885692 de luni până vineri între orele 07.00 – 19.00.

INAPOI LA STIRI