+40 374 885 692

RETIM Ecologic Service SA are competenţa, dotarea tehnică şi experienţa necesară pentru a presta o salubrizare eficienta conformă unui sistem de management integrat a gestionării deşeurilor la standardele europene. Dorindu-ne o colaborare eficientă și reciproc avantajoasă, vă spunem bun venit!

In cazul in care sunteţi un utilizator, persoană fizică, şi nu aveţi un contract de prestări servicii cu Retim puteţi accesa acest site. (Pentru utilizatorii din municipiul Timişoara care la data de 1 august 2018 deţin un contract valabil cu Retim, NU este necesară accesarea acestui site.)

Astfel, pentru a beneficia de serviciile noastre vă rugăm să completaţi formularul de contract. După inregistrarea şi validarea datelor dumneavoastră, in termen de cateva zile, vă vom transmite contractul de prestări servicii de colectare deșeuri pe adresa de email pe care ne-o veţi pune la dispoziţie.

Pentru completarea contractului veţi avea nevoie de o imagine (jpg, jpeg sau png) a actului de identitate !

COMPLETEAZĂ CONTRACTUL

RETRAGERE CONTRACT

Pentru retragerea contractului puteți sa completați formularul de retragere si sa-l trimiteti scanat prin e-mail la adresa: contact@retim.ro